OFERTA SPECIALA HOTELURI & PENSIUNI

NewsletterCum aleg salteaua potrivita?

Sunt cateva detalii de care trebuie sa tineti cont atunci cand faceti o alegere in ceea ce priveste o saltea.

In continuare, specialistii nostri va recomanda sa luati in calcul intotdeauna:

1. Categoria care vi se potriveste cel mai bine. Saltele VYP-GALA se impart in 4 categorii distincte. Ele sunt ortopedice, soft ortopedice, full ortopedice, super ortopedice. Aceasta inseamna ca sunt mai moi sau mai tari. Diferenta o face densitatea spumei si a straturilor de umplere si/sau modelul arcurilor folosite. Evident, daca aveti probleme de sanatate cu coloana veti alege o saltea tare.

2. Grosimea. Grosimea si greutatea unei saltele scot in evidenta calitatea ei. Acestea se datoreaza numarului de straturi de spuma si burete care o alcatuiesc. Saltelele noastre intalnesc cele mai mari grosimi; desigur, la comanda se pot realiza orice dimensiuni si grosimi.

3. Investeste in confort si fiabilitate Mai multe straturi de umplere va asigura o calitate si un confort sporit, deci un somn sanatos. Va sfatuim sa cautati o saltea cu garantie medie. Anumite saltele au garantie pentru 15 ani. Nu va da de gandit?

4. Alegeti o saltea antialergena Exista din ce in ce mai multe persoane alergice. Aceasta se intampla din cauza numarului scazut de ioni negativi pe centimetru cub in aerul pe care-l respiram. De aici si pana la un slabirea sistemului imunitar nu este decat un pas. Asadar, daca salteaua are un plus pentru sanatatea ta, de ce nu?

5. Alegeti o saltea antibacteriana Cu siguranta, nimeni nu-si doreste probleme cu sanatatea. Asa ca protejeaza mediul in care esti cel mai expus, acela in care dormi. Alege o saltea cu insertie de Argint.

6. Salteaua cu insertie de Argint. Ultima generatie de saltele are insertie de Argint. Adica, tesatura Jaquard este cu fir de Argint. Astfel, pe principiul hainei preotesti cu fire de Argint si Aur, saltelele VYP-GALA sunt concepute astfel incat detensioneaza blocajele energetice (numite stres) acumulate in timpul zilei. De ce Argint? Pentru ca in tabelul periodic al elementelor Cuprul, Argintul si Aurul care se situeaza pe aceeasi coloana, sunt cele mai bune conductoare de energie. Sa ne amintim aici de piramidele de apa din Cupru, de tevile de calorifer din Cupru si tot asa. Asigura un somn linistit deoarece creaza o zona de energie pozitiva, firele de Argint alunga acarienii si parabenii oferind o stare de confort si sanatate.

7. Capsule de aerisire. Cineva care este cu adevarat preocupat de somnul sau, se va interesa de o saltea cu capsule de aerisire. Saltelele VYP-GALA au un strat de aerisire ce nu permite corpului sa transpire pe timpul odihnei si la anumite modele va oferim revolutionara aerisire 3D.

8. Spuma Memory. Istoricul spumei Memory porneste de la NASA, bine-cunoscuta agentie de cercetari spatiale. Celor de acolo se datoreaza aceasta ingeniozitate in domeniul confortului. Spuma Memory preia tensiunea punctelor de presiune, astfel ca nu va veti trezi cu dureri de gat sau articulatii. Spuma Memory folosita la saltelele VYP-GALA este de cea mai inalta densitate avand proprietatea de a fi si termo-sensibila.

9. Arcurile Bonell impachetate individual In componenta unei saltele cu arcuri impachetate individual, indicele de elasticitate este redus la maxim, astfel incat legenda urbana a paharului de vin asezat pe o latura a saltelei nu se va varsa atunci cand cineva se aseaza pe o alta latura. Asadar, va sfatuim sa chibzuiti cand cumparati o saltea caci este o investitie in sanatatea si viata de zi cu zi. Va asteptam cu mare drag!